Graag Zwanger Willen Worden


In mijn praktijk heb ik herhaaldelijk mensen ontmoet met een kinderwens die hier moeite mee hebben. Soms lijkt het alsof het gewoon niet wil lukken, ondanks hun inspanningen. Dit heeft vaak te maken met karma. Het hebben van een kinderwens is één ding, maar er moet altijd een geestelijke partner aan de andere kant zijn die staat te wachten. Als dit niet het geval is, zal zwangerschap niet plaatsvinden. Dit is belangrijk om te onthouden.

Veel vrouwen maken zich zorgen als ze niet zwanger worden, en dat is begrijpelijk. Het is een diep persoonlijke en emotionele reis, en het kan moeilijk zijn om te begrijpen waarom dingen niet gaan zoals we hadden gehoopt. Maar wat als het niet gaat om goed of fout? Wat als het gewoon gaat om het vervullen van onze individuele levensmissie? Sommigen van ons zijn hier om ouders te worden, terwijl anderen een andere rol hebben in dit leven. En zelfs als het lijkt alsof de timing niet juist is, of als het niet gebeurt zoals we hadden gepland, kunnen we erop vertrouwen dat alles gebeurt zoals het moet gebeuren.

Waarom krijg ik geen kinderen in dit leven?

Misschien ben je voorbestemd om later moeder te worden, of misschien helemaal niet. Het kan een kwestie zijn van timing, van karma, of simpelweg van het volgen van ons eigen unieke pad. Wat het ook is, het is belangrijk om te onthouden dat alles al is vastgelegd, en dat we allemaal worden geleid door krachten die groter zijn dan wijzelf.

Karma is de universele wet van oorzaak en gevolg. Dit betekent dat wat je zaait, je zult oogsten. Jouw handelingen en intenties hebben invloed op je toekomst, zelfs tot in volgende levens. Dat betekent dat bepaalde gebeurtenissen, zoals het krijgen van kinderen en het vinden van een partner, al vastliggen. Misschien ben je voorbestemd om later moeder te worden, of misschien helemaal niet. Het is belangrijk om te onthouden dat alles al is vastgelegd, en dat we allemaal worden geleid door krachten die groter zijn dan wijzelf.

Het kan frustrerend zijn om te wachten op deze gebeurtenissen, vooral als je verlangt naar een kind of een partner. Maar het is belangrijk om te onthouden dat alles op het juiste moment gebeurt, volgens een groter plan dat we misschien niet volledig begrijpen. Heb je vragen over je leven en voel je de behoefte aan een paranormaal consult? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen.

Plaats een reactie