Paranormale Voorspellingen 2024

Wat zijn de paranormale voorspellingen voor 2024? Dit soort rubrieken worden door veel mensen gelezen. Maar zoals het met alles is, ook hier zitten er twee kanten aan. Ik zal proberen in deze blog uitleggen wat je als paranormaal gevoelige persoon allemaal tegen kan komen. Zie dit als een ethische uiteenzetting over de voors- en tegens bij voorspellingen van algemene aard.

Ik wil een paar eenvoudige paranormale voorbeelden geven om beter uit te leggen wat ik bedoel te zeggen. Stel je voor dat ik je zo’n 12 jaar geleden had voorspeld en tegen jou eerlijk gezegd dat er in Oekraïne een verschrikkelijke oorlog zal gaan plaatsvinden. En dat die in het voorjaar van 2024 al weer het derde jaar in zal gaan? Hoe had je dan daarop gereageerd?

Had je het geloofd? Mij voor gek verklaard? Het gebagatelliseerd, verdrongen of misschien zelfs helemaal vergeten? In 2012 kreeg ik op helderhorende wijze (een zachte maar heel duidelijke stem in mijn hoofd) ‘door’ dat er een verschrikkelijke oorlog met héél veel doden en gewonden aan weerszijdes zou uitbreken. Ik kon dat toen zelf, om eerlijk te zijn, nauwelijks geloven. In ons Europa?! Ik was net als zovelen in de veronderstelling dat er in Europa er helemaal géén enkele oorlog meer zal uitbreken. En dat het voor mij meer dan logisch is dat alle Europese legers langzaam af zouden worden gebroken.

Een paranormale voorspelling over een bekend persoon

In oktober 2023 schoot er in mijn hoofd op helderziende wijze een korte film over Aleksej Navalny (Russische oppositieleider, advocaat en anti-corruptie-activist) langs. Ik ‘zag’ op helderziende wijze dat hij in februari 2024 naar de andere zijde wordt ‘geduwd. En dat hier niets tegen te doen was. Ik begreep dat dit met zijn levensprogramma/karma te maken heeft. Deze moordpartij greep mij erg aan. Want ik hoop zo dat die verschrikkelijke oorlog snel wordt beëindigd. En dat het land door positief ingestelde mensen weer wordt geleid.

Wat zou jij met dergelijke paranormale aankondigen doen? Ga je het voor je houden? Misschien alleen in je eigen kleine kring vertellen? Ga je het uit alle macht proberen te voorkomen? Of stap je bijvoorbeeld naar de pers om je gelijk te bewijzen? En wat zegt dat over de verantwoording die je op je schouders neem als je pittige voorspellingen naar de buitenwereld bekend maakt? Mijn ervaring heeft mij geleerd dat je vrijwel onmiddellijk een bepaald soort publiek aantrekt. Positief, maar zeker ook negatief. Spiritueel ingestelde mensen of ‘domme’ sensatie zoekers. Ik ben altijd voorzichtig in mijn uitspraken. Familie en vrienden weten dikwijls niet wat ik heb waargenomen.

Hederziende voorspellingen

In mijn praktijk komen mensen met werkelijk allerlei vragen. Ik ben dat gewend. Ik vind dat prima. Ik zie mezelf min of meer als een allround helderziende/paragnost. Ik zal altijd mijn best doen om de vragen van mijn cliënten proberen te beantwoorden. Maar zoals je weet kan je niet altijd alles zomaar zeggen. Iemand moet wel door bepaalde voorspellingen zich gesterkt voelen. Niet dat je paranormale informatie gaat geven en dat het voor de persoon nog veel moeilijker zal worden. Dus met de nieuwe informatie nog zwaarder op de persoon weegt.

Wanneer iemand voor de eerste keer komt, vraag ik altijd netjes of ik mijn paranormale beelden en gevoelens mag vertellen. Dan kan ik me wat vrijer voelen. Je kunt geen paranormale waarnemingen doen als je jezelf enigszins op de handrem hebt gezet. Wanneer je helderziende waarnemingen wilt doen moet je wel volledig je openstellen en ontvankelijk zijn. Maar natuurlijk dat wil nog steeds niet zeggen dat je ook werkelijk alles direct aan iemand moet vertellen.

In mijn praktijk kwam een vrouw van net in 40 jaar vragen over haar man, kinderen en bedrijf stellen. De meeste vragen kon ik goed beantwoorden en de sfeer was voor mij en die mevrouw altijd aangenaam. Ik hecht er veel waarde aan als iemand mij met een positief gevoel en respect benaderd. Ik zal altijd mijn best doen om iemand op te vangen en zijn vragen te beantwoorden. Ik had diverse paranormale waarnemingen. En één daarvan was dat ze binnen een paar maanden zwanger zou worden van een meisje. Nu heb ik dat in mijn praktijk uiteraard vaker voorspeld; dat is het punt niet. Maar kan je wel vrijuit tegen een vrouw van al in de 40 zeggen dat er nog een nakomelingetje komt? Ik weet uit ervaring dat dit bericht voor de één een geweldige voorspelling is, maar voor de ander buitengewoon slecht nieuws. Wat moet je doen? Ga je het zeggen? Met het risico dat iemand ongelooflijk blij zal zijn of juist héél erg verdrietig. Je weet namelijk nooit helemaal zeker hoe iemand op bepaalde voorspellingen reageert. Geloof me dit is echt niet zo eenvoudig. Ik leef altijd van nature heel erg met iedereen mee. Hun pijn is eigenlijk ook op dat moment even mijn pijn. Mijn vraag aan de lezer is: wat zal jij in deze situatie doen? En wat is het juiste? Ik denk dat je het met me eens bent dat je met dit soort zaken wel een behoorlijke verantwoording draagt.

Hoe ik paranormale voorspellingen ontving over mijn eigen toekomst

Afgelopen jaren kreeg ik steeds meer paranormale waarnemingen over mijn toekomstige vrouw. Ik ben dat gewend, ik heb dat van jongs af aan al. Ik zie een pasfoto van iemand in mijn hoofd of ik zie kleine filmpjes van momenten die in de toekomst zullen gaan plaatsvinden. Stel dat jij persoonlijk op paranormale wijze voorkennis hebt (krijgt) dat iemand jouw toekomstige man of vrouw gaat worden. En je hebt in je leven meerdere keren paranormale ervaringen gehad zodat je weet dat dit hoogstwaarschijnlijk ook wel zullen uitkomen. Mijn vraag aan jouw lezer is: Zou jij in een heel vroeg stadium al tegen de persoon zeggen, jij wordt over een half jaar mijn levenspartner?

Natuurlijk uit enthousiasme kan je alles zeggen. Maar is dat wel verstandig om te gaan doen? Kan je het wel maken om dergelijke voorkennis tegen iemand te zeggen. Hoe zou de persoon op jou reageren? Positief of negatief? Misschien krijg je wel een uitbrander, omdat ze misschien nog heimelijk verliefd is op een ander persoon.

Met deze blog wil ik je aan het denken zetten. Ik hoop dat je de tijd neemt om deze paar vragen van mij voor jezelf te beantwoorden. Door dit te doen kan je veel beter inzicht krijgen in de paranormale spirituele wereld. Een wereld waar iedereen een belangrijke plaats (zijn eigen unieke plaats) in heeft. Tot slot wil ik je nog een vraag stellen: Wat vind jij van dat paranormale mensen ongevraagd zaken voor nu 2024 of later 2025 etc. voorspellen over bekende Nederlanders? Moet volgens jou dit gewoon kunnen? Of is dit onzuiver en respectloos? Ik heb hier zelf om eerlijk te zijn altijd wel wat een beetje moeite mee. Regelmatig weet ik paranormaal zaken over allerlei mensen die bijvoorbeeld veel in de media komen. Maar ongevraagd dingen over mensen zomaar in het openbaar gooien vind ik lastig. Natuurlijk moeten mensen paranormale voorbeelden hebben om over na te denken. Maar ook als dit ten koste gaat van andere personen? Het is altijd een beetje wikken en wegen of iets wel of niet zegt.
Met dit blog hoop ik je een beetje aan het denken te hebben gezet.

Wil je je zelf verder trainen / ontwikkelen in paranormale waarnemingen schrijf ze dan voor drie maanden op. Je kunt hier heel veel van leren. Wat was juist en wat was wens, je angst of gewoon inbeelding? Uiteindelijk zul je zelf door een stuk paranormale training best veel te weten kunnen komen, maar houd voor ogen wat je naar buiten brengt. Spiritueel rijker worden, betekent spirituele wijsheid vergaren en dat doe je uiteindelijk met liefde en respect voor de medemens.

Plaats een reactie